Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Scandal în primăria Târgu Jiu

Activiștii civici care descind prin primăriile din România au descins și la Târgu Jiu. Este vorba despre Maria și Marian Saioc, din Constanța care au venit la Târgu Jiu pentru a-i pune întrebări primarului Marcel Romanescu cu privire la diferite situații pe care, spun ei, le-au semnalat cetățenii. Filmarea făcută de cei doi începe cu un scandal monstru făcut de primarul Marcel Romanescu care refuză să răspundă întrebărilor și îi dă pe cei doi afară din birou.

Primarul Municipiului Târgu Jiu Marcel Romanescu a intrat în vizorul activiștilor  MARIA și MARIAN SAIOC, care în stilul caracteristic i-au făcut edilului o vizită la primărie. Romanescu a refuzat să răspundă întrebărilor legate de activitatea sa și i-a dat afară din birou pe cei doi.

Activiștii și-au dorit să afle ce ar trebui să facă un administrator public, care lipsea din birou în timpul programului de lucru.

Cei doi au avut o dispută și cu paznicul instituției.

Maria și Marian Saioc sunt din Constanța și au luat la pas primăriile din țară la solicitarea cetățenilor care semnalează diferite nereguli.

Articole similare

Back to top button