ActualitatePoliticaSănătateSliderSportUltima ora

Irina Cojocaru, pusă la zid de colegele din OFL Gorj

Trădare în PNL Gorj! Primarul localității Bumbești Pițic și președintele OFL Gorj, Irina Cojocaru, a fost pusă la zid de către colegele din organizație după ce a trecut în barca PSD. Liberalele au criticat dur plecarea din PNL a Irinei Cojocaru.

,, Irina Cojocaru, ai dezamăgit sute de femei liberale care și-au dorit o altfel de politică!
Banul, interesele personale, lipsa de principii care te caracterizează sunt “calități” care nu au ce căuta în echipa noastră și nedemne pentru orice femeie care dorește să fie un exemplu pentru generațiile care vin!
Indiferent de cariera politică viitoare, ați convins un județ întreg că nu aveți principii și nici coloană vertebrală!
Ne vedem în campanie, la Bumbești-Pițic!”, a transmis Cristina Crăc, vicepreședinte OFL Gorj.

,, PSD Gorj isi retrage „cadrele” din PNL. Irina Cojocaru, incheie urât colaborarea cu echipa liberală si nu stiu cu ce curaj va mai privi in ochi vreun om de calitate! E greu să aplici „Hai treabă !”, e greu să muncesti, când o viata ai trait doar din milogeala! Cu fiecare PSD-ist plecat, cu atât suntem mai aproape de oameni si de victorie!”, a transmis secretarul general al PNL Gorj.

,, Irina Cojocaru nu ai putut ține pasul cu noi!Gestul dumneaei de azi, de a face un pas în spate, spre liga a doua a politicii, spre partidul roșu, a cărui unică performanță, timp de aproape 34 de ani, este că a tras Gorjul înapoi, va fi taxat ca atare de cetățenii din Bumbești Pițic, la alegerile locale din 9 iunie.”, a transmis Răuț-Bratiloveanu Delia-Mihaela, prim-vicepreședinte OFL Gorj.

,, Nu ai organizat nici un eveniment,nu ai adus nici un om,ai semanat numai barfe si zâzanie!E bine ca pleci la oameni care iti seamana!Adio,Irina!l, a transmis Eiza Leoveanu, vicepresedinta OFL Gorj.

Partidul Social Democrat Gorj a anunțat că Irina Cojocaru va fi candidatul PSD la Bumbești Pitic la alegerile locale.

Articole similare

Back to top button