CulturaActualitatePoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

PNL Gorj se pregătește să anunțe candidații

Partidul Național Liberal Gorj se pregătește să anunțe candidaturile pentru Primăria Târgu Jiu și pentru Consiliul Județean Gorj. Președintele PNL Gorj, Ion Iordache, a declarat că în cursa pentru Primăria Târgu Jiu sunt în cărți mai multe persoane care au un proiect de dezoltare al orașului bine pus la punct. Iordache a ținut să precizeze că scopul nu este acela de a se uni cu alte partide pentru a-l îndeapărta pe Marcel Romanescu, ci de a găsi cea mai potrivită persoană pentru a salva municipiul.

Președintele Partidului Național Liberal Gorj, Ion Iordache, a declarat în emisiunea Dialog Deschis de la Gorj TV că este chestiune de zile până când organizația va anunța candidații pentru cele mai râvnite funcții din județ.

La Primăria Târgu Jiu, liderul liberalilor gorjeni susține că sunt mai mulți oameni care au o viziune pentru dezvoltarea municipiului.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, Robert Filip, Iulian Popescu și Victor Banța sunt posibilii candidați pentru fotoliul de primar al municipiului Târgu Jiu.

Articole similare

Back to top button