Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Dorel a dat ,,lovitura” la Târgu Jiu! Stâlpi lăsați în mijlocul locurilor de parcare

Situație de tot râsul într-un cartier din Târgu Jiu!

Autoritățile locale au amenajat locurile de parcare, însă au uitat să ridice și stâlpii dezafectați care au rămas în mijlocul lor, blocând astfel accesul șoferilor la locul respectiv. Municipalitatea se apără și spune că locurile de parcare în cauză nu au fost repartizate nimănui până acum.

În acest cartier din Târgu Jiu, mai exact pe strada Gheorghe Bărboi, Dorel a dat lovitura: stâlpii vechi de iluminat au fost lăsați în mijlocul parcării, spre disperarea localnicilor care nu pot intra cu mașinile pe locurile respective.

Autoritățile locale recunosc că au uitat să ridice stâlpii din mijlocul parcării, dar susțin că locurile respective nu au fost încă repartizate cetățenilor.

Pe lângă faptul că locul repartizat nu poate fi folosit, locatarii din acest cartier susțin că stâlpii respectivi ar prezenta și un pericol de electrocutare, și cer municipalității să intervină și să scoată acești stâlpi de urgență. Primarul Marcel Romanescu dă asigurări că stâlpii nu sunt sub tensiune.

Citeste si:

Tânăr căutat de poliție

Reținut după bătaie

Impozit zero pentru familii cu salariul minim

Articole similare

Back to top button