Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Fostul primar PSD, candidatul PNL la Țânțăreni

Partidul Național Liberal Gorj și-a anunțat candidatul în comuna Țânțăreni. Este vorba despre fostul primar al localității, Maria Vasilescu. După ce a câștigat cinci mandate din partea PSD,  Vasilescu a trecut în barca liberală. Ea se va lupta cu primarul Robert Ciutureanu, care va fi susținut de social democrați în bătălia pentru primărie.

Într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare, senatorul Ion Iordache, președintele PNL Gorj, a declarat că localnicii din Țânțăreni își vor primarul înapoi.

Maria Vasilescu susține că este cea mai pregătită persoană pentru a ocupa funcția de primar, iar proiectele începute cele cinci mandate și nefinalizate au determinat-o să intre în cursa electorală.

Maria Vasilescu, candidatul PSD, a pierdut, în 2020, bătălia pentru cel de-al şaselea mandat în faţa viceprimarului PNL de la acea vreme, Robert Ciutureanu. Acum, actualul primar va candida pentru un nou mandat la Primăria Țânțăreni, însă pe lista PSD.

Articole similare

Back to top button