Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Medicii de familie, în pragul disperării

Medicii de familie au ajuns în culmea disperării din cauză că soft-ul Casei de Asigurări de Sănătate are probleme care par să nu aibă rezolvare. Soft-ul se blochează frecvent, fapt care îngreunează munca din cabinete. Medicii de familie din țară întâmpină această problemă de luni bune și primesc doar promisiuni că va fi rezolvată.

Medicii de familie sunt încercați de altă problemă. De această dată problema este soft-ul în care sunt înregistrate datele pacienților și cu ajutorul căruia se realizează totodată și plata. În lipsa acestui soft consultația pacienților, fie ei asigurați, se va putea face contra cost. Medicii trag un semnal de alarmă și cer soluționarea problemei.

Medicii de familie mai spun că sunt sătui de promisiunile pe care le primesc zilnic că programul cu care lucrează va fi rezolvat. Jumătate din medicii de familie se chinuie să urce raportările lunare în sistemul informatic pentru că nu reușesc decât după ora 23.00.

Articole similare

Back to top button