Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Zile de foc pentru pompieri

Zile de foc pentru pompieri. Numărul incendiilor de vegetație uscată a scăpat de sub control și flăcările au mistuit mai multe terenuri de pe raza județului Gorj. În doar câteva zile, pompierii au intervenit pentru stingerea a zeci de incendii care s-au întins pe suprafețe de sute de hectare.

Temperaturile de primăvară au determinat gorjenii să își curețe terenurile și grădinile, iar cea mai comună metodă este prin arderea resturilor vegetale. Aceste arderi de vegetație uscată au provocat un adevărat haos pentru pompieri.

Autoritățile îi îndeamnă pe cetățeni să apeleze la prudență și să nu lase focul nesupravegheat. În judeţul Gorj, situaţia este alarmantă.

Zeci de incendii s-au petrecut în doar câteva zile pe teritoriul județului. Autoritățile fac apel la cetățeni să nu mai dea foc la întâmplate pentru că flăcările pot scăpa de sub control și pot crea pagube uriașe. Cei care sunt prinși că ard vegetație riscă să fie amendați.

Articole similare

Back to top button