Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSănătateSliderSocialUltima ora

Din vacanță, la spital

Românii care vor să călătorească în vacanțe exotice sunt sfătuiți să vorbească cu medicul. Avertismentul a venit din partea Ministrului Sănătații, care îi îndeamnă pe cetățeni să meargă în vacanța tropială dorită doar după ce consultă medicul epidemiolog. Cazurile de malarie au explodat în zonele unde românii își doresc să ajungă.

Luna iubirii a creat adevărate cozi la agențiile de turism. Românii își doresc să schimbe cadourile clasice în favoarea vacanțelor exotice. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, vine cu un sfat pentru cei care își doresc să ajungă într-o zonă exotică, pentru a nu se trezi cu probleme greve de sănătate.

Și pe teritoriul țarii s-au extins cazurile de malarie, iar numărul acestora este într-o continuă creștere de la an la an, fiind înregistrate și două decese.

Autoritățile recomandă cetățenilor ca încă de la primele semne ale bolii să ne prezentăm la medic pentru a nu se agrava boala.

Ministrul Sănătății îi îndeamnă pe oamenii să își administreze tratamentul la timp, până când boala nu avansează și poate duce chiar la deces.

Articole similare

Back to top button