ActualitatePoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Scandal între Aparegio și Edilitara

Este scandal între două instituții din Târgu Jiu! Societatea Edilitara amenință că va acționa în judecată Aparegio, operatorul de apă și canal. Asta după ce o stradă nou modernizată a fost spartă din cauza faptului că o conductă veche a cedat. Autoritățile locale sunt revoltate pentru că înainte de începerea lucrărilor de reabilitare a fost primit un aviz de la Aparegio în care este specificat faptul că pe strada Tudor Vladimirescu nu există nici o conductă de apă care necesită înlocuire. În aceste condiții, primarul Marcel Romanescu acuză de sabotaj conducerea societății Apoaregio, dar și de un managemenrt defectos.

Avizul APAREGIO nu reflectă situația din teren și așa au apărut probleme grave pe o stradă recent modernizată. Este vorba despre strada Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Aceasta a fost spartă pentru că o țeavă a cedat. Primarul Marcel Romanescu critică conducerea Aparegio și suține că nu este pentru prima dată când străzile reabilitate ajung la doar câteva luni să fie sparte, în urma avariilor suferite la rețelele de apă sau canalizare.

Marcel Roamnescu acuză Aparegio de sabotaj, dar și de un management defectos.  Pentru a recupera costurile reparațiilor necesare în urma problemelor apărute pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, societatea Aparegio va fi acționată în judecată de către Edilitara, instituție aflată în subordinea municpiului Târgu Jiu.

Directorul Aparegio Gorj nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere cu privire la acest subiect.

Articole similare

Back to top button