Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Marș Cultural Constantin Brâncuși

Marș Cultural Constantin Brâncuși. Gorjeanul Laurian Stănchescu este inițiatorul acestui marș și tot el va fi cel care va da startul. Plecarea va avea loc de la Hobița, din comuna Peștișani, și se va încheia în Târgu Jiu, orașul în care se regăsesc operele marelui sculptor.

Proiectul Marș Internațional Constantin Brâncuși are ca principal obiectiv valorificarea operelor marelui sculptor. Laurian Stănchescu este inițiatorul acestui proiect care este în desfășurare de 15 ani și nu se va opri aici.

Stănchescu susține că va continua să fie alături de Brânsuși și de opera Brâncușiană pentru a duce cultura mai departe și a valorifica operele marelui sculptor care sunt date uitării.

Laurian Stănchescu face un apel la politicienii din Gorj și îi cheamă să fie prezenți la acest eveniment de valorificare a operelor lui Constantin Brâncuși. Marșul va avea loc pe data de 18 februarie, iar pe 19 februarie va fi organizat un lanț uman în jurul Prefecturii Gorj.

Articole similare

Back to top button