Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Plângere penală împotriva șefului CJ Gorj

Prefectul județului Gorj continuă războiul cu președintele Consiliului Județean. Trimisul Guvernului în teritoriu nu se oprește doar la amenda de 5000 de lei aplicată lui Cosmin Popescu și susține că șeful județului va primi în cel mai scurt timp și o  plângere penală, care a fost deja redactată de echipa de control a Prefecturii Gorj.  Amintim că această situație a fost creată după ce președintele Consiliului Județean a refuzat un control în instituția pe care o conduce.

Cosmin Popescu, șeful județului, se va alege cu plângere penală pe numele lui. O spune prefectul județului Gorj, Iulian Popescu. Deja hârtiile au fost întocmite, iar Cosmin Popescu trebuie să primească oficial documentul.

Consiliul Județean Gorj n-a mai avut un control serios de la Revoluție încoace, acesta fiind și motivul pentru care prefectul Iulian Popescu a trimis Corpul de Control al Prefecturii Gorj să facă verificări în instituție.

Articole similare

Back to top button