Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSănătateSocialUltima ora

Finanțarea pentru UATAA riscă să se piardă

Gigel Jianu pune tunurile pe actual edil al municpiului Motru, Cosmin Morega. Fostul primar al orașului îl acuză că nu a mișcat un deget pentru a salva Uzina de Agent Termic din oraș.  Gigel Jianu susține că după ce a reușit să obțină o finanțare în mandatul său, de 6,3 milioane de euro pentru modernizarea instalațiilor din uzină, Cosmin Morega nu a folosit un cent din sumă, iar investița a rămas pe loc. Asta spre disperarea a peste 4000 de familii care locuiesc în apartamentele încălzite de UATAA și riscă să rămână în frig, dacă uzina își va închide porțile.

Fostul edil acuză că primarul Morega ar încerca să grăbească falimentul UATAA Motru. Dovadă stă faptul că deși a fost obținută o finanțare pentru modernizarea uzinei, primarul nu a început investiția. Gigel Jianu susține că nu se face ceva, UATAA își va înhide porțile, iar elevii vor rămâne în frig.

Gigel Jianu trage un semnal de alarmă și susține că municipalitatea riscă să piardă fondurile alocate pentru modernizarea instalațiilor din uzină.

Peste 4000 de apartamente, școli, instituții publice și zeci de agenți economici din oraș depind, acum, de această societate.

Articole similare

Back to top button