Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Donatori refuzați pe bandă rulantă

Avalanșă de donatori la centrele de trasfuzii. Oamenii au dat iama atunci când au auzit că vor primi de patru ori mai mulți bani dacă donează sânge. La Târgu Jiu,  au fost făcute liste de așteptare și pentru prima dată în istorie, reprezentanții centrului au fost nevoiți să refuze donatorii.

La Târgu Jiu, numărul donatorilor a fost restricționat, iar conducerea Centrului de Transfuzie Sanguină a precizat că listele de așteptare se întind până în luna martie.

Deja stocurile de sânge sunt prea mari, iar reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină nu au unde să-l mai depoziteze.

Conducerea Centrului de Transfuzii face apel către localnici să doneze sânge constant, pe toată perioada anului și nu toți odată. Avalanșa de donatori a venit ca urmare a majorării tichetelor de masă pe care aceștia le primesc, care a crescut de peste 4 ori de la începutul anului: de la 67 la 280 de lei.

Articole similare

Back to top button