Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Burlan: „CEO poate fi salvat”

Îngrijorare în rândul minerilor și energeticienilor din Complexul Energetic Oltenia. Salariații se tem că după anul electoral 2024 nu vor mai avea locuri de muncă și că liderii politici promit lucruri mărețe pentru companie pentru că au nevoie de voturi. Daniel Burlan, fostul manager al CEO, îi liniștește pe salariați și susține că funcționarea colosului energetic poate fi prelungită chiar și după 2026, însă există o singură condiție: guvernanții să vrea acest lucru! Senatorul Ion Iordache le transmite sindicaliștilor să nu mai sperie oamenii și să lupte pentru drepturile lor.

Vicepreședintele Sindicatului Mine Energie Rovinari este convins că viața Complexului Energetic Oltenia se apropie de final.

În opinia sindicaliștilor, viitorul colosului energetic pare să fie sumbru. Manu Tomescu susține că angajații CEO sunt amăgiți.

Fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, Daniel Burlan, susține că acest lucru nu este adevărat.

Senatorul Ion Iordache îi trimite pe liderii de sindicat la treabă și le transmite să nu mai dea mesaje alarmiste în spațiul public care nu fac altceva decât să sperie angajații companiei.

Conform planului de restructurare a Complexului Energetic Oltenia, în 2026, nu va mai fi produsă energie pe bază de cărbune și doar trei grupuri vor rămâne în picioare, însă nu vor mai funcționa, ci vor fi trecute în rezervă de capacitate. Totodată, CEO va mai avea 4.500 de angajați, iar în 2030 doar 2.600.

Articole similare

Back to top button