Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Vaccinul antigripal la mare căutare

Vaccinul antigripal este la mare căutare. În sezonul rece bolile precum răceala, gripa sau pneumoniile își fac apariția în rândul cetățenilor. De la forme ușoare până la forme grave, oamenii se prezintă la medicul de familie pentru a căuta tratamentul potrivit. Cel mai recomandat de medicii de familie și de farmaciști este vaccinul.

Vaccinarea antigripală este cea mai eficientă metodă de protecție împotriva gripei. Doritorii pot achiziționa vaccinul din farmacie și se pot prezenta la medicul de familie pentru a primi tratamentul. Cererea de vaccin antigripal a fost una mare, iar specialiștii îi îndeamnă pe cetățeni să se vaccineze pentru a nu se ajunge la complicații.

În ceea ce privește vaccinul anti COVID situația este total diferită. Cererea este mică și cei mai mulți se sperie când aud de vaccinul împotriva coronaviruslui, asta deși încă sunt cazuri.

Specialiștii îi îndeamnă pe gorjeni să se vaccineze atât antigripal cât și anticovid pentru a evita orice formă de îmbolnăvire care le-ar pune în pericol viața.

Articole similare

Back to top button