Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Iordache: „L-AR DEMITE, DAR NU POT!„

Președintele PNL Gorj reacționează în scandalul dintre prefectul județului și președintele Consiliului Județean Gorj. Ion Iordache nu înțelege de ce social democratul a refuzat acest control trimis în instituția pe care o conduce dacă nu are nimic de ascuns. Liderul liberalilor le transmite celor de la PSD să respecte legea și să lase organele de control să-și facă treaba.

“Am găsit un cuib de viespii la Consiliul Judetean Gorj!” Este declarația făcută de Iulian Popescu, prefectul județului Gorj, la emisiunea Dialog Deschis de la Gorj TV. De aceeași părere este și președintele PNL Gorj, Ion Iordache, care crede că ceva putred la mijloc l-a făcut pe presedintele CJ sa refuze controlul.

Deși se tot vorbește de demiterea prefectui de Gorj, senatorul Ion Iordache susține că deși se vrea acest lucru, Iulian Popescu nu poate fi eliberat din funcție.

Războiul dintre prefectul de Gorj, Iulian Popescu, și președintele PSD al Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a început după ce trimisul Guvernului în teritoriu l-a sancționat cu 5.000 de lei pentru că a refuzat verificările Corpului de Control al Prefecturii Gorj.

Articole similare

Back to top button