Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Obictivul PNL în anul electoral

Ținta PNL în plin an electoral este câștigarea celor patru runde de alegeri. Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a declarat ca obiectivul său este să câştige și alegerile prezidenţiale, însă nu a menționat dacă el va fi cel care va candida pentru funcția de președinte al României.

În anul electoral 2024, PNL va merge la alegeri pe cont propriu. Ciucă a afirmat că obiectivul partidului pe care îl conduce este de a câştiga toate cele patru rânduri de alegeri care vor fi organizate în acest an.

Ciucă a mai subliniat faptul că este posibil ca numărul zilelor în care cetățenii se vor prezenta la vot să fie redus. Nicolae Ciuca a precizat că nu s-a luat în calcul alegerea unui candicat comun cu Partidul Social Democrat.

Anul acesta vor avea loc patru runde de alegeri: europarlamentare, parlamentare, locale și prezidențiale. Primele alegeri, respectiv cele europarlamentare, vor avea loc în luna iunie.

Articole similare

Back to top button