Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Prefectul amenință cu blocarea lucrărilor

Disputele pe marginea noii stații de tratare a deșeurilor din județul Gorj, continuă! Prefectul de Gorj, Iulian Popescu, a anunțat că va ataca decizia autorităților de a amplasa stația în zona Bârsești, lângă groapa de gunoi. Iulian Popescu susține că acest lucru va duce la blocarea lucrărilor.

Prefectul județului Gorj, Iulian Popescu, a convocat, la finalul săptămâni trecute, șefi ai instituțiilor deconcentrate și pe cei ai autorității locale la o discuție cu privire la stația de tratare a deseurilor ce urmează a fi construită la Târgu Jiu. Trimisul Guvernului în teritoriu nu este de acord cu amenajarea stației în apropierea gropii de gunoi și cere ca autoritățile locale să găsească o altă locație pentru stația de sortare și tratare a deșeurilor.

Iulian Popescu mai spune că levigatul provenit din deșeuri va fi trasportat prin oras cu o cisternă, lucru absolut ridicol.

Primarul Marcel Romanescu îi transmite prefectului că are toate avizele luate cu privire la investiția ce urmează a fi amplasată în zona din interiorul pădurii dintre comuna Lelești și cartierul Bârsești.

Oamenii care locuiesc în  zona gropii de deseuri din Târgu Jiu sunt nemulțumiti de decizia autorităților de a amplsa și stația de sortare tot în același loc. Iulian Popescu vrea să se întâlnească cu cetățenii chiar pe amplasamentul unde va fi construită această stație de tratare pentru a discuta și a identifica alte variante unde aceasta ar putea fi mutată.

Articole similare

Back to top button