Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Casa de Cultură a Sindicatelor, în paragină

Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu a fost lăsată în paragină. Clădirea s-a transfomat într-o adevărată ruină, sub privirile nepăsătoare ale autorităților locale. Închisă după tragedia de la Colectiv, pentru că nu avea autorizație la incendiu, în loc să fie  modernizată pentru a putea funcţiona din nou, a fost lăsată să se degradeze.

Oamenii străzii au acaparat Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Focar de infectie, clădirea dezafectată este o adevărată mană cerească pentru cei fără un acoperiș deaspura capului. Gunoaie, geamuri sparte si mobilier care a ajuns materie primă pentru focul cu care se încălzesc noaptea oamenii străzii. Gorjenii sunt dezamăgiți că autoritățile au lăsat clădirea în paragină.

Gorjenii își amintesc cu bucurie momentele când pe scena din Casa de Cultură a fost viață.

Primăria a plătit un milion de euro ca s-o cumpere de la sindicatele care o administrau. Acum aşteaptă alte patru milioane de euro de la Compania Naţională de Investiţii. De atât ar avea nevoie pentru reabilitarea totală a clădirii. Lucrările trebuiau demarate de doi ani, dar nu au început nici acum. Primarul muncipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost contactat pentru a oferi un punct de vedere pe marginea acestui subiect însă până la ora difuzării materialului a fost de negăsit.

Articole similare

Back to top button