Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Operele lui Brâncuși, într-o stare deplorabilă

Operele marelui sculptor Constantin Brâncuși au ajuns într-o stare avansată de degradare. Cele mai frumoase și valoroase opere ale lui Constantin Brâncuși sunt date uitării. Cultura nu mai este promovată la nivelul la care ar trebui și târgujienii sunt dejamăgiți de faptul că autoritățile locale nu iau măsuri pentru a promova aceste valori.

Cunoscute în toată lumea, operele celebrului sculptor Constantin Brâncuși, din Târgu Jiu, sunt afectate, însă nimeni nu face nimic. Primarul orașului, Marcel Romanescu dă vina pe bugetul local, spunând că nu este suficient.

Primarul orașului speră ca în viitor să primească finanțare pentru a curăța operele care pun în valoare municipiul, reședință de județ.

Târgujienii sunt dezamăgiți de atitudinea autorităților față de aceste valori care au pus pe hartă municipiului și se declară dezamăgiți că mai locuiesc  în acest oraș.

În acest an Gorjul așteaptă cea mai importantă decizie din ultimii 33 de ani legată de operele lui Constantin Brâncuși de la Târgu Jiu. Anul acesta se va decide dacă operele lui Brâncuși intră sau nu în patrimoniul mondial UNESCO.

Articole similare

Back to top button