Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaSănătateSliderSocialUltima ora

Oamenii străzii, în lupta cu gerul

Gerul face ravagii în țară! După ce mai mulți oameni au murit de frig, autoritățile iau măsuri. Au început racolarea oamenilor străzii, care își duc veacul sub cerul liber. Noapte de noapte au loc astfel de actiuni, mai ales că meteorologii anunță că vom avea parte de noi minime record.

Nea Vasile este una dintre persoanele care trăiește pe unde apucă. La minus 12 grade, cât s-au înregistrat oficial la Târgu Jiu, e greu să supraviețuiești sub cerul liber. Așa că, a primit ajutorul polițistilor locali.

Deși suportă cu greu nopțile geroase, persoanele fără adăpost preferă să îndure frigul decât să meargă la Casa Iris, centrul social din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Nici internarea la spital nu mai este o soluție.

Pentru că se anunță în continuare frig, mai multe patrule de polițiști locali vor continua să meargă pe străzi pentru a-i duce pe cei fără adăpost în centre.

În țară, temperaturile mici din ultima perioadă au făcut prăpăd. Din cauza gerului năpraznic, cinci oameni au murit în Galați, Buzău și Iași.

Articole similare

Back to top button