Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Filip, candidatul PNL la Târgu Jiu?

Primarul din Rovinari rupe tăcerea și dezvăluie dacă va fi candidatul pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu. Robert Filip susține că nu a luat încă o decizie, dar nu exclude o candidatură la Primăria Târgu Jiu.

Primarul din Rovinari a făcut lumină după ce Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analize şi Investigaţii Publice şi Politice Gorj, a declarat, într-o conferință de presă, că Robert Filip, este singurul care poate salva municipiul Târgu Jiu. Alesul local susține că faptele cataloghează omul, iar în cele două mandate ale sale orașul Rovinari a ajuns la cele mai înalte standarde.

Robert Filip susține că funcția pentru primăria Târgu Jiu vine cu o responsabilitatea destul de mare, iar oamenii sunt sătui de promisiuni, vor să vadă lucruri concrete.

Robert Filip a precizat că, în prezent, toate forțele se îndreaptă tot spre orașul pe care îl conduce, dar nu exclude o candidatură la Târgu Jiu, muncipiu reședință de județ.

Robert Filp este unul dintre posibilii candidați ai PNL la Primăria Târgu Jiu .

Articole similare

Back to top button