Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSănătateSliderSocialUltima ora

Lipsă “cronică” de medici la Spitalul Județean

Spitalul Județean de urgență Târgu Jiu înregistrează un deficit de medici specialiști. Sunt secții în care nu există nici măcăr un medic, un exemplu bun ar fi secțiile cardiologie și diabetologie. În perioada sărbătorilor s-a resimțit această lipsă cronică de personal medical, pacienții fiind trimiși la alte spitale.

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean se confruntă cu probleme acute a lipsei medicilor.  Nu este singura secție care se confruntă cu acest deficit.  Și pe secția radiologie, dabet zaharat și pneumonie este un deficit de personal medical. Numărul medicilor nu este suficient, iar gărzile nu mai sunt asigurate.

Prefectul de Gorj, Iulian Popescu cere demisii, motivul fiind neimplicarea conducerii pentru a rezolva acest deficit de personal.

Iulian Popescu consideră că schimbarea managerului este o urgență și consideră că lipsa medicilor cardiologi este un act criminal, în care acesta a dat lipsă de profesionalism.

Articole similare

Back to top button