Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Șofer drogat, urmărit pe străzile din Gorj

Urmărire ca-n filme pe străzile din Gorj! Un șofer drogat nu a oprit la semnalele polițiștilor și a fugit. Individul circula cu o viteză de peste 110 km/h atunci când i s-a făcut semn să tragă pe dreapta. Pentru că nu s-a conformat, polițiștii au pornit în urmărirea șoferului. Acesta a fost prins la Horezu.

Bărbatul are 37 de ani și este din Craiova. Șoferul se afla sub influența substanțelor interzise și circula cu o viteză de 119 km/oră, fiind depistat cu aparatul radar. Polițiștii au încercat să oprească șoferul vitezoman, însă acesta nu a oprit la semnalele lor. Șoferul a fost urmărit de polițiști până în orașul Horezu, unde a fost oprit de un echipaj din cadrul Poliției Orașului Horezu, din județul Vâlcea. Acesta a fost testat cu aparatul Drug Test, iar rezultatul a avut  o valoare pozitivă la substanțele psihoactive.

Șoferul vitezoman a fost condus la o unitate medicale pentru a i se recolta probe în vederea stabilirii existenței substanțelor interzise. Acesta s-a ales cu dosar penal.

Articole similare

Back to top button