Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Polițiștii, cu ochii pe artificii și petarde

Polițiștii din Gorj sunt cu ochii pe vânzătorii de artificii și petarde. Ne aflăm deja în luna decembrie, luna specifică sărbătorilor de iarnă și una specifică pentru folosirea materialelor pirotehnice de orice fel. Polițiștii gorjeni au demarat acțiuni de control care vizează comerțul cu aceste obiecte considerate periculoase în cazul în care nu sunt folosite corect.

Oamenii legii trag un semnal de alarmă și anunță că deținerea, comercializarea şi folosirea articolelor pirotehnice fără autorizație este pedepsită prin lege. Singurele artificii și petarde care pot fi cumpărate sunt cele din categoriile F1 și P1, iar minorii nu au voie să le achiziționeze. Pot să le folosească doar copiii peste 16 ani.

Articolele pirotehnice pot fi folosite doar în anumite locuri.

Având în vedere specificul sărbătorilor de iarnă și experiența anilor trecuți, oamenii legii transmit că activitățile lor se vor intensifica în această perioadă, pentru prevenirea oricăror evenimente negative privind obiectele pirotehnice..

Articole similare

Back to top button