Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Colindătorii amenințați cu amenzi

Amenzi pentru „colindătorii” cu boxe, care deranjează liniștea în cartierele de blocuri. Luna decembrie este luna în care se dă liber la colindat, însă trebuie respectate niște reguli. Colindătorii care vor să se facă auziți și folosesc boxe portabile date la maximum riscă amenzi.

Pentru a intra și cânta în scări de bloc, colindătorii ar avea nevoie de acordul asociației de proprietari, deoarece interiorul blocului nu mai este domeniu public. Unii oameni se declară deranjați de zgomotul boxelor date la maximum. Poliția locală a municipiului Târgu Jiu o să intervină când va fi cazul și va aplica sancțiuni în ceea ce privește deranjarea liniștii publice.

Sancțiunile pe care le vor primi colindătorii care tulbură liniștea cetățenilor prin zgomote puternice pot ajunge până la 1.500 de lei.

Colindători sunt așteptați cu bucurie în municipiul Târgu Jiu , însă cei care respectă tradiția și nu deranjează cetățenii.

Articole similare

Back to top button