Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Scandal de proporții la primăria din Târgu Jiu

Scandal de proporții la primăria din Târgu Jiu. În singura zi din săptămână când puteau vorbi cu primarul municipiului, cetățenii nu l-au găsit. În sala de audiențe, Marcel Romanescu a trimis un delegat pentru a discuta cu cetățenii, delegat care nu a rezolvat nicio problemă pe care o aveau oamenii. Drept urmare, cetățenii s-au revoltat.

Marcel Romanescu l-a numit în funcția de administrator public pe Grigore Jianu și, astăzi, l-a delgat să țină audiențele în locul lui. Târgujienii sunt revoltați de acest lucru și spun că au așteptat zeci de minute pentru a vorbi cu primarul care le promisese că se va prezenta la audianță, dar în zadar pentru că acesta nu a fost prezent.

Oamenii consideră că fostul primar și-a pus amprenta asupra orașului, iar Romanescu nu este potrivit pentru această funcție.

Cetățenii sunt revoltați de faptul că înainte de a ajunge să vorbească  cu primarul sunt nevoiți să facă o cerere în care să specifice tema discuției.

Audiențele de astăzi nu au fost ținute de primarul Romanescu, ci de administratorul public, Grigore Jianu.

Oamenii spun că au încercat în repetate rânduri să intre în audiență la primar, însă nu au reușit.

Articole similare

Back to top button