Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Cum să-ți transformi locuința în punct gastronomic local

Pasul pentru a-ți transforma locuința într-un punct gastronomic local este unul foarte mic. Pasiunea de a găti în propria bucătărie se poate transforma într-o afacere profitabilă, iar bucătăria personală ar putea deveni un mini restaurant rapid. Ieri, în comuna Polovragi, a avut loc o întrunire care avea ca scop  promovarea și înființarea Punctelor Gastronomice Locale în Județul Gorj. Evenimentul a fost organizat de prefectul județului Gorj, Iulian Popescu.

În acest moment persoanele care doresc să aibă propria afacere în bucătărie și să devină punct gastronomic local se pot înscrie gratuit la cursurile de formare profesională destinate persoanelor care deservesc Punctele Gastronomice Locale. Despre modul cum putem să devenim punct gastronimic local în propria casă ne va spune Veronica Baciu.

Punctele Gastronomice Locale sunt o sursă de venit și la îndemâna oricărui gospodar. Ca punct gastronomic local vom avea  un logo propriu și astfel ne putem diferenția de un restaurant.

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția Națională a Zonei Montane, întocmește și gestionează Registrul Punctelor Gastronomice Locale pe baza datelor din lista publică ce se poate accesa de pe site-ul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

Articole similare

Back to top button