Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Primar PSD revoltat pe guvernul Ciolacu

Un primar PSD este supărat pe guvernul Ciolacu și amenință ca pleacă din partid și declanșează războiul. Edilul consideră că nu a avut nimic de câștigat în cei 20 de ani de când se află  în partidul social democrat.  Mai mult alesul local acuză restul primarilor care au părăsit partidul că au primit finanțare pentru toate lucrările propuse.

Sorin Bucurescu, primarul comunei Slivilești spune că lipsa unei rectificări bugetare pe final de an este un motiv de a declanșa un război. Primarul consideră că banii se acordă în mod preferențial, fapt ce l-a deranjat atât de tare încât este tot mai convins de faptul că este nevoie de o schimbare.

Sorin Bucurescu consideră că restul colegilor care au făcut ping pong între partide au avut de câștigat. Edilul susține că decizia finală va fi luată la finalul anului.Primul  spune că şi-ar dori să schimbe partidul deoarece speră ca în felul acesta o să fie mai înțeles de clasa politică.

Articole similare

Back to top button