Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Românii care denunță faptele de corupție, recompensați

Românii care denunță faptele de corupție vor fi recompensați.  Această inițiativă a fost adoptată în încercarea de a aduna cât mai mulți bani la buget. Ministrul Finanțelor are o ofertă pentru cei care avertizează autoritățile în legătură cu faptele de evaziune: cei care denunță faptele de corupție primesc până la 30% din valoarea totală a prejudiciului.

Măsura pare inspirată după modelul Statelor Unite, acolo unde cei care denunță faptele de corupție primesc până la 30% din valoarea totală a prejudiciului.În România, în urmă cu doi ani, Sebastian Burduja a depus un proiect similar. Cetățenii o consideră o lege corectă și speră că se vor reduce faptele de corupție.

Nevoia de a strânge bani la buget îl determină pe ministrul Marcel Boloș să vină cu această propunere. În cazul în care sunt mai mulți avertizori în același dosar de evaziune fiscală, atunci, cel mai probabil, recompensa va fi împărțită în mod egal.

Articole similare

Back to top button