Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Controale de amploare în Gorj

Controale de amploare în Gorj! Piețele si supermarketurile au fost luate la verificat de către inspectorii sanitar veterinari. Totul pentru ca cetățenii să fie în siguranță iar produsele pe care le vor pune pe masa de Crăciun sa nu ii trimita la spital.

În toamna acestui an, mai multe carmangerii au fost închise de comisarii de la Protecția Consumatorului pentru neregulile constatate. A fost găsită carne stricată sau depozitata necorespunzător, dar si ustensile ruginite si o mizerie de nedescris. Gorjenii sunt mai atenti atunci cand isi fac cumpărăturile de sărbători. Sustin ca au grija de unde cumpără carne si obligatoriu se uita la termenul de valabiliatate.

Deja au fost demarate controalele în piețele si magazinele din Târgu Jiu, iar reprezentanții DSVSA recomandă cetățenilor să cumpere produse din locuri autorizate.

În prima jumătate a acestei luni, echipele de inspectori din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Gorj au efectuat controale şi verificări în obiective supuse controlului sanitar-veterinar și pentru siguranța alimentelor.

 

Articole similare

Back to top button