Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSocialUltima ora

Sistemul de sănătate în colaps

Sindicatele TESA din sănătate ameninţă cu blocarea salariilor. Uniunea afirmă că ar putea bloca acordarea salariilor din spitale înainte de Crăciun din cauza faptulu că nu au primit majorări salariale.Practic medicii riscă să nu își primească banii în luna Decembrie.

Oamenii protestează pentru că nu au fost majorate salariiile pentru personalul nemedical din spitale.Sindicatele consideră o sfidare faptul că personalul TESA este discriminat. Sindicatul asigură administrarea şi întreţinerea spitalelor,dar a fost din nou eliminat din proiectul legislativ.

”Dacă aceste soluţii se pot găsi doar când se pornesc acţiuni greviste. Iar dialogul social este ineficient pentru personalul nemedical din spitale. Atunci şi personalul TESA este dispus ca după ani şi ani de frustrări „să pună pixurile jos”. Constatând că altfel va rămâne şi în continuare ignorat la infinit. Pe post de Cenuşăreasă a sistemului sanitar, trimisă la colţ cu fiecare ocazie legislativă”, susţin sindicatele TESA.

Personalul TESA arată că doar amendamentul pentru lucrătorii protestatari din CNAS a fost acceptat,Iar amendamentul adoptat de Senat şi pentru personalul nemedical a fost respins de grupul parlamentar al PSD.

Articole similare

Back to top button