Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSocialUltima ora

Rareș Bogdan: ”Guvernarea alături de PSD, insuportabilă”

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan spune că devine „din ce în ce mai insuportabil” pentru PNL să guverneze alături de PSD. Europarlamentarul Partidului Național Liberal transmite Partidului Social Democrat că o singură propunere de mărire de impozit sau de taxă va duce la ruperea Coaliției.

Rareș Bogdan a avut o reacție dură la adresa social democraților și chiar amenință cu ruperea Coaliției. Prim-vicepreședintele PNL a declarat că ”astăzi trebuie să îi păzim, să nu bage mâinile și mai mult în bugetele companiilor private și în buzunarele românilor.”

„Noi am fost sub o presiune publică pe care PSD a dus-o complet necolegial și incorect, începând de joi, afirmând pe toate canalele că PNL se opune creșterii pensiilor. Chestiune complet falsă, PNL nu se opune și nu s-a opus creșterii pensiilor. Știm exact că puterea de cumpărare a românilor a scăzut și că cei 4,9 milioane de pensionari au nevoie de această creștere. Oameni buni, nu ne mai acuzați că nu dorim să mărim pensiile, pentru a ne pune într-o situație imposibilă în spațiul public și pentru a ne întreba pensionarii de ce nu vrem asta. Noi vrem, dar suntem lucizi, responsabili și echilibrați și ne întrebăm de unde luăm banii în 2024 și 2025. PNL a solicitat și sper ca PSD să fie de acord, ca în 2024 Guvernul să nu introducă taxe și impozite suplimentare.”, a transmis Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a transmis că dacă PSD va introduce noi taxe și impozite, PNL va ieși de la guvernare.

”Boloș a spus că trebuie să introducem taxe și impozite ca să avem bani de pensii. Noi l-am chemat și i-am spus: Dacă introduci o singură taxă, pleci acasă! În ultimele săptămâni, luni, am avut discuții cu președintele Iohannis, în care i-am atras atenția că ceea ce face PSD este complet imoral și necolegial. ”

Articole similare

Back to top button