Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSocialUltima ora

Fără derogări pentru petreceri

Primăriile nu vor primi derogări de la ordonanța care limitează cheltuielile publice pentru a organiza petreceri de final de an. Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, a declarat că sute de primari din România au solicitat derogări pentru a organiza petreceri pe final de an.

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, a declarat că, până în acest moment, 250 de primării au solicitat derogări de la ordonanța prin care Executivul vrea să țină sub control cheltuielile publice pe final de an.

„Am avut astăzi o evaluare, referitor la toate solicitările pentru care autoritățile publice locale doreau să facem memorandumuri, pentru a le înlesni toate aceste cheltuieli. Avem centralizate până acum 250 de astfel de solicitări. 250 de primării care, de cele mai multe ori, ridică aspecte comune, care țin de evenimente, precum sfârșitul de an, evenimente care țin de adiționarea unor acte pe parte de investiții, de cumpărare a unor imobile, de finalizare sau începere a unor asfaltări. Am evaluat fiecare dintre acestea.”, a declarat ministrul Dezvoltării.

Primarii din România nu mai au voie să organizeze petreceri finanțate din banii publici, în ultimele două luni din an. În Gorj, mai multe primării au anulat spectacolele care erau deja programate.

 

Articole similare

Back to top button