Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Statul plătește dobânda tinerilor la bancă

Tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani pot accesa două programe prin care pot să obține credite bancare, iar statul le va plăti dobânda. Care sunt criteriile, ne s-a dat startul programelor de credite pentru tineri.

Tinerii care doresc să pornească la drum și să își întemeieze o familie sau doresc să își caute o nouă locuință și nu au posibilitate financiară sunt sprijiniți de stat cu două programe de credite. Este vorba despre creditele Student Invest și Family Start, care sunt de acum accesibile pentru tinerii care doresc să facă un împrumut cu o dobândă foarte mică. Programele se pot accesa de tinerii cu vârste cuprinse între 18-45 de ani. Condiția pe care trebuie să o îndeplinească tinerii pentru a putea intra în posesia creditului este aceea ca venitul net pe membru de familie să fie 6.000 de lei sau 7.500 în cazul familiilor monoparentale. Totodată, doritorii trebuie să demonstreze cu acte ce vor face cu banii. Așadar, tinerii care au nevoie de bani pentru un nou început sunt așteptați la bănci pentru a accesa creditele și dacă vor îndeplini condițiile impuse statul le va plăti dobânda la bancă integral sau parțial.

 

Articole similare

Back to top button