Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Ultima ora

Periferia municipiului Târgu Jiu plină de gunoaie

Bucăți de mașini, articole vestimentare, mobilă, materiale de construcții și peturi cât cuprinde. acestea sunt doar câteva exemple din „inventarul” periferiei municipiului Târgu Jiu.

Deși, cu 10 zile în urmă, la nivelul județului 12.000 de voluntari s-au mobilizat pentru a ajuta la strângerea de gunoaie, unii cetățeni nu s-au sfiit să își arunce gunoaiele în același loc, anumite zone devenind din nou mini-gropi de gunoi. Peste 33 de tone de gunoaie menajere și moloz au fost înlaturate atunci, iar acum, iată, la doar 10 zile distanță, periferiile orașului Târgu Jiu arată la fel. Și viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor, a semnalat aceste probleme pe rețelele de socializare.

Indivizii care folosesc împrejurimile municipiului pe post de groapă de gunoi, par să nu să se sperie, deși autoritățile locale au început să dea tot mai multe amenzi și să monitorizeze zonele cu probleme.

Articole similare

Back to top button