ActualitateUltima ora

Alertă în Gorj, poliția caută un individ periculos

Scandal sângeros în centrul municipiului Târgu Jiu!  Doi indivizi s-au luat la ceartă după ce au petrecut în club, iar scandalul a degenerat. În urma schimbului de replici, unul dintre scandalagii a scos un cuțit și și-a înjunghiat prietenul cu care petrecuse în club. L-a lăsat într-o baltă de sânge și a fugit. Polițiștii încearcă acum să îl găsească și au făcut apel la cetățeni să nu intervină dacă îl văd pe individul periculos, ci să sune la 112.

 

Între timp, tânărul înjunghiat se află în continuare la spital. A ajuns acolo în stare gravă, iar medicii l-au operat de urgență și i-au salvat viața.

 

Scandalul sângeros a avut loc chiar lângă Primăria Municipiului Târgu Jiu și Inspectoratul de Poliție Județean Gorj. Interlopii nu mai au nicio frică de nimic, spun oamenii, revoltați de scandalurile care au loc pe străzi.

 

Polițiștii, coordonați de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, continuă ancheta în acest caz, dar și căutările pentru a-l găsi pe fugar. Individul riscă să își petreacă ani grei după gratii, fiind acuzat de tentativă de omor.

Back to top button