ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

”Sultanul” PNL, încurcă ”baronii” PSD

Timp de 30 ani, Gorjul a fost condus de ”baronii” locali ai PSD. În 30 ani de domnie PSD-istă, s-au împărțit bani, s-au împărțit averi, s-au împărțit funcții, s-a făcut ce s-a vrut. În 30 ani de domnie a ”baronilor” PSD, Gorjul a rămas pe loc, a încremenit în anii 90. De fapt nici măcar n-a încremenit, a fost distrus la bucată, s-au împărțit fabrici la bucată, s-au dăruit funcții importante, evident doar celor din fieful PSD-ist, s-au agățat de banii și resursele C.E. Oltenia și au uitat că trebuie să construiască ceva că altfel Gorjul o să moară.
Suntem la răscruce.
A sosit momentul în care trebuie să ne alegem un drum, să ne alegem un viitor. Gorjenii își doresc copii acasă, își doresc locuri de muncă, își doresc un sistem de sănătate bun, corect și performant nu un sistem despre care se vorbește că ajungi să lucrezi acolo doar dând celebra ȘPAGĂ.
Gorjenii doresc NORMALITATE.

PLANURILE ”BARONILOR” AU FOST ÎNCURCATE
De ceva timp, Ion Iordache a preluat șefia PNL, astfel că ”baronii” PSD au intrat în trepidații. Drumuri pe la București, plăți făcute către presa locală și centrală, campanii de denigrare și multe alte lucruri urâte menite să denigreze imaginea ”sultanului”.
De ce?
Este simplu, Ion Iordache încurcă….
Sloganul ”Hai la treabă”, lansat de ”Sultan”, dă peste cap calculele baronilor PSD, obișnuiți să comisioneze fiecare lucrare, indiferent de domeniul de activitate, să plătească jurnaliști, să controleze tot începând de la șefi până la femeia de serviciu. Astăzi, dacă vrei să te angajezi undeva, ȘPAGA este cea care-ți deschide drumul. Cel puțin asta ne spun oamenii care încearcă să obțină corect, pe criterii de profesionalism, un loc de muncă.
”Hai la treabă”, sloganul ”Sultanului”, este unul mobilizator, este unul pertinent și de actualitate. Situația de astăzi a județului impune muncă, corectitudine, implică o deschidere a mai marilor județului pentru gorjenii lăsați la mila Domnului. Sloganul ”Hai la treabă”, trebuie să fie sloganul unui județ căpușat de baronii locali, sloganul unui județ care dorește să nu moară.
Fițuicile alimentate de banii județului de către baronii PSD și-au început furibund atacul asupra ”Sultanului”, dând pe surse faptul că acesta va fi schimbat de la conducerea PNL… O manipulare politică ordinară, menită să știrbească din credibilitatea ”Sultanului”.
Mai mult, fițuicile alimentate din bugetul gorjenilor de baronii PSD, dau ca certă venirea lui Romanescu la șefia PNL. Nici măcar aici nu s-au sincronizat în manipulare deoarece MESSI de Târgu Jiu și-a anunțat singur trecerea în echipa numită chiar de el în trecut ”Ciuma Roșie”.
Dar el nu este Messi de acum câțiva ani, Messi acela care câștiga Primăria Târgu Jiu înjurând la colț de stradă „Ciuma Roșie”????
Messi de astăzi nu mai este Messi de ieri. A devenit un simplu Messi. A ajuns un jucător de maidan, un jucător mic de ligă inferioară pe care-l dai la schimb atunci când îți dorești altceva mai bun.
”Hai la treabă”, transmite ”Sultanul”.
Gorjul moare în sărăcie, baronii ne închid fabrici, ne-au adus în pragul sărăciei, suntem aproape ultimul județ din România, nu mai excelăm în NIMIC, decât în PROSTIE și RĂUTATE.
GORJENI, nu vă lăsați păcăliți de baroni. De 30 de ani ei ne-au demonstrat că se poate și mai RĂU.
”HAI LA TREBĂ!” Doar noi ne putem schimba viitorul, ”Baronii” PSD-iști ne-au pregătit un viitor cenușiu.

Back to top button