ActualitateSliderSocialUltima ora

Un nou specialist la SJU Târgu Jiu

Un nou specialist se alătură echipei medicale din cadrul Secției Gastroenterologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.
Dr. Ionuț Alexandru Vătau, medic specialist Gastroenterologie și Hepatologie, și-a început activitatea curentă în cadrul Secției Gastroenterologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, la începutul acestei săptămâni. Medicul activează în linia de gardă a acestei secții din luna martie a acestui an și este foarte apreciat de pacienți.
Medicul Vătau s-a alăturat, astfel, echipei din Secția de Gastroenterologie, compusă din Dr. Cristina Pană, medic primar gastroenterologie, Dr. Roxana Gheorghițoiu, medic specialist gastroenterologie, Dr. Oana Lunceanu, medic specialist gastroenterologie și Dr. Cecilia Stoichițoiu, medic primar medicină internă.
Absolvent al Universitatii de Medicină și Farmacie „Victor Babeş” Timisoara, generația 2011-2017, dr. Alex Vătau a fost încadrat la Spitalul „Sfântul Ștefan” Rovinari ca medic rezident și s-a pregătit în Timișoara, la Centrul Universitar Timișoara la Clinica de Gastroenterologie și Hepatologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” în perioada 2018-2022. A devenit medic specialist în ianuarie 2023 și a început activitatea la Spitalul „Sfântul Ștefan” Rovinari, de acolo transferându-se la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.
Dr. Alex Vătau este dedicat complet pacienților săi, oferind o atenție deosebită fiecărui caz în parte, iar abordarea sa empatică și abilitățile sale îl ajută să ofere cele mai bune soluții de tratament, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Experiența acumulată și profesionalismul său îl recomandă ca un medic de încredere.
Dr. Vătau are competențe în Ecografie abdominală și Endoscopie digestivă nivel I (endoscopie digestivă superioară și inferioară diagnostică, polipectomiile și hemostază endoscopică), Ultrasonografie abominală; Fibroscan.
De asemenea, Dr. Vătau este membru în următoarelșe societăți științifice: Societatea Română de Gastroenterologie şi Hepatologie (SRGH), Societatea Română de Endoscopie Digestivă (SRED), Societatea Română de Ultrasonografie în Medicina şi Biologie (SRUMB).
Medicul specialist Alex Vătau va activa, din luna septembrie și în cadrul Cabinetului de Gastroenterologie din Ambulatoriul Integrat al SJU Târgu-Jiu.
Back to top button