Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Cafeneaua liberală, la Scoarța

Cetățenii din localitatea Scoarța au luat parte la o discuție cu membrii Partidului Național Liberal Gorj, în cadrul “Cafenelei liberale”. Au fost purtate discuții despre oportunități de finanțare din fonduri guvernamentale sau europene, menite să accelereze dezvoltarea comunității. Zeci de cetățeni au participat la întâlnirea cu liberalii,

“Partidul Național Liberal Gorj continuă întâlnirile directe cu oamenii. Astăzi, la Scoarța, a avut loc o nouă ediție a “Cafenelei liberale” la care au participat zeci de oameni din localitate. Au fost discuții libere despre oportunități de finanțare din fonduri guvernamentale sau europene care să ducă la o dezvoltare mai accelerată a comunității. Cu această ocazie am vizitat și un producător local, Relu Pirtea, recunoscut în zonă pentru lubenița gustoasă pe care o cultivă. Echipa PNL Scoarța este condusă de tineri bine pregătiți, care își doresc să facă din comuna lor una dintre cele mai performante administrații publice locale. Felicitări pentru implicare și organizare Alin Sucea, candidat PNL la Primăria Scoarța, și Lucian Macavei, președintele PNL Scoarța. Doar împreună, tot mai mulți și mai implicați, putem dezvolta județul Gorj!, a declarat Ion Iordache, președintele PNL Gorj, pe pagina sa de socializare.

Articole similare

Back to top button