Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Continuă campania “Apa rece la dozator”

Aparegio Gorj desfășoară și în acest an campania “Apa rece la dozator”. Operatorul încearcă să găsească soluții pentru zilele caniculare și vine în sprijinul populației cu apă potabilă și materiale de promovare.

Astfel, au fost amplasate corturi dotate cu dozatoare cu apă potabilă în localitățile Târgu Jiu, Motru, Bumbești-Jiu, Turceni, Târgu-Cărbunești, Tismana.

În paralel, cu această campanie se derulează și o acțiune de informare și conștientizare adresată cetățenilor din Târgu-Jiu. Sunt distribuite materiale publicitare realizate în cadrul proiectului: pliante, broșuri, șepci, tricouri și se oferă abonaților posibilitatea completării unui chestionar care este menit să contribuie la dezvoltarea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare.

Aparegio Gorj derulează proiectul major de investiții „Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Gorj”, cu finanțare nerambursabilă din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Prin intermediul acestui proiect, Aparegio Gorj continuă misiunea de a construi și dezvolta sisteme moderne de apă și de canalizare, dar și de a responsabiliza, a educa și a stimula implicarea și grija comunităților deservite pentru protejarea apei și a mediului înconjurător.

Campania ”Apa rece la dozator” se desfășoară cu sprijinul Primăriei Municipiului Târgu Jiu.

 

Articole similare

Back to top button