ActualitateSliderSocialUltima ora

Mihai Paraschiv demis de la Transloc. “Probabil că era premeditată de mult acestă mișcare.”

În presa locală a apărut, astăzi, informația conform căreia Adunarea Generală a Acționarilor a societății Transloc a decis suspendarea lui Mihai Paraschiv din funcția de director general. Întrebat despre motivele care au condus la această decizie, Paraschiv a declarat că nici măcar nu știa că urmează să fie luată o asemenea hotărâre. În lipsa unui act oficial, Mihai Paraschiv a aflat despre acest lucru din presă, el aflându-se în concediu de pe data de 26 iunie și până în prezent.

Adunarea Generală a Acționarilor a societății Transloc l-a împuternicit pe directorul tehnic Silviu Pîrvuțoiu în funcția de conducere. Paraschiv își explică acest lucru prin prietenia lui Pîrvuțoiu cu Marcel Romanescu, edilul municipiului Târgu Jiu. De altfel, nu este o noutate relația tensionată dintre primar și fostul director Transloc, Mihai Paraschiv. Acesta din urmă este de părere că lucrurile au fost premeditate, iar decizia a fost luată în absența sa, neavând posibilitatea să își exprime punctul de vedere.

Mihai Paraschiv consideră toate aceste lucruri ca fiind o răzbunare a unui dintre consilierii locali, Emilian George David. Fostul director Transloc declară că Emilian David ar fi solicitat subiectele unui examen de concurs pentru a-și angaja sora în cadrul societății.

 

Articole similare

Back to top button