Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Ligia Deca, Ministrul Educației, s-a înscris în tabăra liberală

Ligia Deca, Ministrul Educației, s-a înscris în Partidul Național Liberal. Aceasta susține că echipa liberal este care i-a oferit încrederea că poate aduce schimbările de care are nevoie sistemul educațional din România.

“Sunt un om de echipă, deoarece consider că cele mai bune rezultate au la bază efort și obiective comune! Și pentru că acest principiu m-a ghidat de-a lungul anilor și m-a ajutat să iau cele mai bune decizii profesionale, aleg să fac parte din cele mai bune echipe.

Echipa Partidului Național Liberal este cea care a avut încrederea că pot aduce schimbările de care sistemul educațional din România are nevoie de multă vreme.

Îi mulțumesc președintelui PNL Nicolae Ciucă, pentru sprijinul acordat, dar și primarului Ciprian Ciucu, care m-a asigurat de sprijinul său în ce privește activitatea mea în cadrul PNL Sector 6.

Aici, am găsit o echipă profesionistă, deschisă și motivată să se implice în proiecte concrete pentru comunitate. Sunt sigură că, împreună, vom pune umărul pentru a promova cele mai bune soluții pentru educație în plan local!”, , a declarat Ligia Deca.

Articole similare

Back to top button