Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Excursie pentru persoanele cu dizabilități de la Centrul de zi “Christian” Târgu Jiu

Persoanele cu dizabilități din cadrul Centrului de zi “Christian” Târgu Jiu vor avea parte de o mini-excursie. În plin sezon de vară, beneficiarii centrului derulează o serie de activități. Anul acesta, persoanele cu dizabilități vor avea parte de o plimbare cu vaporașul pe Dunăre. Excursia este programată pentru perioada următoare și are ca destinație municipiul Orșova, județul Mehedinți. Daniel Andrei, coordonatorul Centrului de zi “Christian” pentru persoanele cu dizabilități Târgu Jiu, declară că pregătirile pentru excursie sunt în toi.

Activitățile continuă și în interiorul Centrului de zi “Christian” Târgu Jiu. Pe lângă ocupațiile obișnuite, de la recuperare, informare legislativă și consiliere psihologică, persoanele cu dizabilități din acest centru sunt încurajate să practice diverse tipuri de sport. Centrul de zi “Christian” Târgu Jiu dispune de aparatura necesară pe care beneficiarii o pot utiliza.

Articole similare

Back to top button