Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

2 bărbați din Târgu Jiu, reținuți pentru violență

Polițiștii au reținut ieri, 29 iunie, 2 bărbați de 34 și 36 de ani din Târgu Jiu, care ar fi agresat fizic, în plină stradă, un alt bărbat de 31 de ani din aceeași localitate. Cei doi bărbați au utilizat obiecte contondente, amenințând victima cu moartea. Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

“La data de 29 iunie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore, doi bărbați de 34 și 36 de ani, din municipiul Târgu Jiu și municipiul București, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate, amenințare și portul ilegal de obiecte periculoase.

În fapt, la data de 17 iunie a.c., pe fondul unui conflict spontan, produs pe Bulevardul Constantin Brâncuși, bănuiții ar fi agresat fizic un bărbat de 31 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

Din cercetări, a reieșit că bănuiții l-ar fi lovit pe bărbat cu un obiect contondent și nu i-au permis să părăsească locul respectiv. Ulterior, l-ar fi amenințat cu moartea, generându-i o stare de temere.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbaților, sub supravegherea unității de parchet competente.”, a transmis IPJ Gorj.

 

Articole similare

Back to top button