Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Sezonul “Primăria, la tine acasă!” în Rovinari

Pentru a fi mai aproape de oameni și de nevoile comunității, începând cu data de 6 iunie 2023 și până la începutul lunii octombrie, alături de o bună parte din aparatul de specialitate din cadrul Primăriei orașului Rovinari, edilul Robert Filip va fi prezent în fiecare zonă a orașului, iar biroul primarului va fi amenajat în stradă, unde cetățenii își pot adresa problemele și sugestiile.

“Biroul primarului va fi amenajat în stradă, unde vă voi aștepta pentru a sta de vorbă. Și dacă nici așa timpul nu vă va permite, voi merge din ușă în ușă pentru a sta de vorbă cu fiecare dintre voi. Data nu a fost aleasă întâmplător, mai ales că se împlinesc 7 ani de când sunt Primarul orașului Rovinari. Au trecut nespus de repede acești ani, dar cred că au trecut cu folos. Orașul arată foarte bine, condițiile de trai din punct de vedere edilitar gospodăresc s-au îmbunătățit considerabil, iar lucrurile merg într-o direcție bună. Nu am uitat de promisiunile făcute, iar alături de consilierii locali și de angajații primăriei lucrez permanent pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor.”, a declarat Robert Filip, primarul orașului Rovinari.

Articole similare

Back to top button