Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

S-au reluat lucrările de asfaltare într-o comună din Gorj

Liviu Cotojman, primarul localității Roșia de Amaradia, anunță asfaltarea drumului care duce către biserica din satul Ruget. Parcurgerea acestui tronson reprezenta o adevărată problemă, fin cauza alunecărilor de teren, frecvente în localitatea Roșia de Amaradia.

“Un vis devenit realitate! Astăzi, am început asfaltarea si pe drumul spre biserica din sat Ruget, acolo unde nu se putea merge spre această biserică nici pe jos datorită alunecărilor de teren din zonă. Tot astăzi am finalizat asfaltarea strazii Padurarilor (pe ambele drumuri s-a turnat primul strat de asfalt), iar după realizarea santurilor betonate se va turna stratul al doilea de asfalt. Promisiune realizată!”, a declarant primarul Liviu Cotojman.

Strada Pădurarilor este o altă lucrare promisă de edil în localitatea Roșia de Amaradia. Imediat ce vremea s-a îmbunătățit, au fost reluate lucrările de modernizare prin asfaltare a drumurilor din comună. Prin asfaltarea acestui tronson, a fost creată o nouă rută, una mai scurtă, pentru locuitorii satului Ruget.

“Am scăpat de vreme rea si am reluat astfel lucrările de modernizare prin asfaltare a drumurilor din comună. Se toarnă asfalt pe strada Pădurarilor. După finalizare se creează  o rută nouă de tranzit mai ales pentru cetățenii din  sat Ruget, care nu vor mai ocoli pe vechea rută de tranzit , folosind astfel drumul nou modernizat! Conducătorii auto vor scuti combustibilul si se va ajunge în timp mai scurt în destinatiile alese de acestia. Investitie promisă  si realizată.”, a adăugat Liviu Cotojman.

Articole similare

Back to top button