ActualitateSliderSocialUltima ora

Părintele Necula, mâine, la Târgu Jiu

Locația evenimentului “Tradiție și libertate. Lumina lui Hristos în straiele românești” a fost schimbată, întrucât sunt șanse ca vremea să fie una nefavorabilă. Evenimentul a fost mutat în aceeași zi, sâmbătă, 24 iunie, ora 19:00, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

“Dragi prieteni,

Vă anunț că locația evenimentului “Tradiție și libertate. Lumina lui Hristos în straiele românești” a fost schimbată deoarece, conform ANM, există posibilitatea ca vremea să fie nefavorabilă. Astfel, evenimentul se va desfășura pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu, în aceeași zi și la aceeași oră, sâmbătă 24 iunie 2023, ora 19:00.

Așadar, vă invit să fiți alături de echipa Consiliului Județean Gorj și să vă bucurați de acest eveniment cultural absolut captivant. Invitatul special, Pr. Prof. Univ. CONSTANTIN NECULA, ne va împărtăși din înțelepciunea sa și ne va inspira într-un mod unic. În deschidere, vom avea un concert oferit de “Lyra Gorjului”, care va crea o atmosferă muzicală de excepție.

Nu uitați să vă aduceți prietenii și familia alături de voi! Cu cât suntem mai mulți, cu atât atmosfera va fi mai plină de viață și mai memorabilă! Vă așteptăm cu inimile pline de entuziasm să celebrăm împreună 𝓩𝓲𝓾𝓪 𝓘𝓮𝓲, să ne conectăm la rădăcinile noastre și să fim mândri de moștenirea noastră culturală.

Vă mulțumesc și vă aștept cu drag!”, a transmis Cosmin Popescu, Președintele Consiliului Județean Gorj.

 

Articole similare

Back to top button