ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Alegeri OFSD Bumbești-Pițic. Organizația este completă

Organizația PSD Bumbești-Pițic este completă și pregătită să se implice în problemele comunității, se arată într-unul din comunicatele de presă transmise de PSD Gorj.

Ieri, la Bumbești-Pițic, a avut loc Biroul Permanent Local, la care au participat și reprezentanții conducerii organizației județene din Gorj ai Partidului Social Democrat.  În cadrul întâlnirii s-a constituit noua structură a organizației locale și, totodată, au avut loc alegerile în cadrul OFSD Bumbești-Pițic.

“Din noua echipă, condusă de domnii Florin Martescu – președinte și Viorel Popescu – secretar, fac parte ingineri, profesori și angajați în diverse instituții sau societăți, având suportul unui număr mare de locuitori ai comunei, care vor o schimbare în Bumbești-Pițic. Odată cu această întâlnire, organizația locală trece într-o nouă etapă de dezvoltare, aducând aproape oameni noi care capacitatea de a obține rezultatele pe care și le-a propus. Prezența la eveniment a primarilor PSD din localitățile învecinate, respectiv domnii Victor Drăgulescu de la Alimpești, Lucian Goață de la Prigoria, Victor Geogia de la Bengești Ciocadia, Dumitru Turbăceanu de la Baia de Fier și Gheorghe Epure de la Polovragi, confirmă susținerea concertată față de organizația PSD de la Bumbești-Pițic și, de asemenea, forța și potențialul echipei în perspectiva alegerilor de anul viitor.”, a transmis PSD Gorj.

Back to top button