ActualitateSliderSocialUltima ora

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” organizează cursuri de regie de film

În perioada 17 – 30 iunie, Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu organizează cursuri de regie de film cu participare gratuită pentru cei interesați. Trainer-ul este Ana Agopian, absolventă a Universitătii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”(UNATC), secția comunicare audio-vizuală (scenaristică și critică de film) și a European College of Liberal Arts (ECLA), Berlin.

Ana a semnat, alături de Oana Răsuceanu și Iulia Rugină, mai multe scenarii de scurt și mediu metraj (Bună Cristina! Pa Cristina!, Tabasco, Captivi de Crăciun, Să mori de dragoste rănită) și două lung metraje (Love Building si Alt Love Building), Breaking News. Ana a colaborat ca scenarist cu trustul Media Pro Pictures (începând cu 2006) și postul de televiziune HBO (2011). A lucrat la dezvoltarea a cinci seriale si trei filme de televiziune. Printre serialele semnate de ea se numără: Cu un pas înainte și Om bogat, om sărac.

În prezent, Ana  predă scenaristică în cadrul Facultății de Film a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale”, București.

Aceste cursuri au ca obiectiv participarea la festivalul de film se Scurt Metraj din septembrie 2023. Cei ce își doresc să participe trebuie să aibă vârsta de peste 14 ani.

Back to top button